Водомір з майбутнього ...

Водомір з майбутнього ...

Водомір з майбутнього. Це просто фантастика ...

Новітні технології підкорюють всі аспекти життєдіяльності. Вони всюди, у всіх сферах сучасного суспільства. Завдяки інноваціям, наше життя стає легше, поліпшується якість життя. Безсумнівно, люди стали залежними від всього що подарував прогрес. Вже неможливо уявити собі життя, наприклад, без інтернету. А двадцять років тому про це навіть ніхто не думав. А зараз прогрес рухається вперед з ще більшою швидкістю, ніж це було років 10 тому. Тому виграє той, хто вчасно встигає розпізнати стоющую ідею і негайно втілює її в життя. Адже завтра вже інші скористаються цим моментом. І звичайно, розвиток інноваційних технологій, їх грамотне застосування, це і є розумне володіння інформацією. Те ж саме можна сказати о лічильниках води. Вони також не залишилися без уваги. Так як цей прилад досить популярний і просто необхідний в кожному будинку або підприємстві, знайшлися фахівці, які створили ультрасучасний варіант пристрою.

Так що ж нового?

Але ось, настає момент, коли народжується новинка. Не просто модель з іншим дизайном, а зовсім іншим вмістом. Чи варто порівнювати цю нову, неймовірну за своїми характеристиками техніку з попередніми, застарілими лічильниками? Це новітній зразок точності, практичності, довгостроковості роботи, навіть екологічності, якщо завгодно. Винуватець даних дифирамбiв- електромагнітний лічильник води iPERL. Авторитетний європейський виробник метрологічних пристроїв Sensus розробив приголомшливу модель,що залишає всіх в дзеркалі заднього виду. В одному виробі зосереджені найкращі властивості всіх попередніх водомірів! Перерахуємо лише основні характеристики, і стане ясно, наскільки це сучасний прилад.

Характеристики водомірів

  • Електромагнітний принцип вимірювання витрати - без уваги не залишається навіть крапля !;
  • Амплітуда витрат 1: 800, гіперчутливість до мінімальних витрат;
  • На прилад і на якість вимірювань не впливає ніяка бруд або сміття в воді;
  • Відсутність рухомих деталей в механізмі і нульове гідравлічний опір приладу;
  • Корпус лічильника виготовлений з композитного матеріалу, ідеального для навіть з питною водою;
  • Прилад допустимо монтувати в колодязях і підвалах, так як він повністю герметичний;
  • Пам'ять приладу не залежна від електрики, автономна батарея здатна прослужити не менше 15 років !

Цей список можна ще продовжувати, але для першого враження більш ніж достатньо. Хоча варто відзначити ще один плюс. Тепер немає необхідності купувати додаткову систему передачі даних, адже вона вмонтована в даний пристрій. І Тому, щоб забути про незручності, властивих застарілим механічним попередникам, треба терміново встановлювати новинку.


Купити водомір або лічильник холодної води iPERL краще в інтернет-магазині ЄСТС. Прийнятна вартість, оплата в будь-якому вигляді, відправка по Україні.

Напишіть нам

Закрити