Якщо водомір у колодязі.

Якщо водомір у колодязі.

Багатьом власникам приватних будинків знайомі обставини, коли лічильники підключають на вулиці, а домовий водомір в шахті колодязя. Це умови структур, що постачають ресурси. Лічильник для електрики, зокрема, виводять на фасад будівлі в видному з вулиці місці, або зовсім закріплюють за гранню приватній території, для того щоб працівники певних служб могли легко фіксувати показання. Звичайно, людям це заподіює масу труднощів. Якщо з електричним лічильником не так багато сложностей- він завжди легко доступний, то з водоміром все набагато складніше. Щоб регулярно фіксувати показання лічильника та оплачувати за використані куби, потрібно кожен раз спускатися в колодязь.

Домовласники намагаються робити цю процедуру зручною, встановлюють сходи, зміцнюють конструкцію. Але однозначно, це завжди не дуже приємно. А якщо на вулиці дощова осінь або снігу по коліна, спуститься туди взагалі важко.


Який є вихід, якщо регулярно, кожен місяць необхідно знімати дані з водяного лічильника? Яким чином потрапити у колодязь, а вірніше, як побачити необхідні цифри водоміра, не здійснюючи спуск у колодязь? Як захистити себе від таких не завжди безпечних дій?

Рішення є!

Елементарне технічне нововведення, яке може демонструвати показання з лічильника за першим запитом, без малоприємних маніпуляцій. Для цієї мети будинковий лічильник оснащують передавачем імпульсів. Дані з водоміра, переносяться на лічильник імпульсів, який знаходиться всередині будинку.


Лічильник імпульсів транслює на табло цифри, які по суті є показаннями водоміра в колодязі. Для зручності, передавач імпульсів регулюється на 1 імпульс = 1 літр. Тому споживач завжди бачить актуальні свідчення водоміра, з точністю до літра, не виходячи з дому! Такі речі створюють комфорт!

Для втілення в життя такої схеми передачі показань водоміра вам потрібні три складових:

  1. водомір з імпульсним виходом,
  2. передавач імпульсів,
  3. лічильник імпульсів.

І на цьому все, встановлюйте, і ваші незручності з регулярним зануренням в колодязь закінчаться

Ви хочете проконсультуватися? -Будемо раді відповісти на всі питання!

Всі потрібні деталі для водомірних вузлів і систем дистанційної передачі даних реалізуються в нашому інтернет - магазині ЄСТС.

Напишіть нам

Закрити