Квартирні лічильники води

Квартирні лічильники води

Зараз водомірів виробляється і продається в досить великому обсязі. Існують моделі як імпортні, так і вітчизняні. Така кількість здатне задовольнити постійно зростаючий попит.Є три види лічильників води, які розрізняються за способом отримання даних:

Також є прилади для побуту або суто промислові, для обліку витрати рідини или споживання тепла.

Самі часто використовувані квартирні лічильники води, або водоміри зазвичай витягують дані за допомогою механіки, вони поділяються на лічильники холодної (до30*С) і гарячої (до 90*С) води. У них досить прийнятна ціна, разом тим поставлені перед ними завдання чітко виконуються. Звичайно, у них немає такої супер точності, як наприклад в приладах заснованих на ультразвуку, але для квартири цього достатньо. Не дивлячись на те що сам прилад і його установка коштує грошей, це вигідне вкладення. Адже ціни на комунальні послуги постійно зростають, і платіжка без лічильника стає все більш несправедливою. Лічильники виготовлені таким чином, що гідравлічна одноструменева частина, через яку проходить вода, відгороджена від лічильного механізму водонепроникною мембраною. Пластинка яка розділяє, або мембрана - найважливіша складова водоміра. Вона виготовляється з достатньої міцного сплаву, який здатний витримати тиск в 1,6 МПа. Лічильний механізм функціонує в сухий камері лічильника, куди не потрапляє рідина.

Обертання рахунковий механізм здійснює завдяки магнітної муфти, яка прикріплюється на лопаті крильчатки (головний елемент мокрій частині лічильника), яку рухає водний потік. Всі сучасні лічильники можна розміщувати поруч електроприладами, так як в більшості випадків у них є захист від впливів магнітного поля.


Напишіть нам

Закрити