Іригаційний лічильник води Powogaz WI

Іригаційний лічильник води Powogaz WI

Іригація

Іригація, це ряд заходів спрямованих для поліпшення якості вирощування сільськогосподарських культур. Або, простіше кажучи, системи з поливу і зрошування. Якщо мова йде про невеликі городи і клумби з півоніями, тут цілком вистачить підручних засобів, які продаються в будь-якому судовому магазині. Ну а ось цілі гектари, засаджені рослинами інша справа. В цьому випадку, для досягнення високої врожайності і відповідно прибутку, без автоматизованого зрошення не обійтися. Рекомендовано проводити полив із сусіднього водойми, будь то річка або озеро, якщо немає, тоді свердловина. Ставиться помпа або насос і вперед!

Нестандартний водомір


Нерідко, крім самого водного ресурсу, ще потрібно знати- а який обсяг води проходить по окремо взятій трубі? І що робити, якщо полив відбувається прямо з озера, без попередньої фільтрації? Турбіна звичайного лічильника миттю засмітиться всім, що тільки може знаходиться в звичайному водоймищі. У такій ситуації звичайний лічильник не може впоратися.

Ну звичайно WI!


З такими завданнями чудово впорається нестандартний водомір спеціалізованого призначення - POWOGAZ WI - іригаційний. Особливість його в тому, що вісь крильчатки розташована над перетином проходить води. Вода захоплює лише краю лопатей крильчатки, які виділяються з верхньої частини живого перетину водоміра. Перетин водоміра зсередини схоже на шліфовану трубу, по якій насос здатний прокачати навіть будівельний розчин. Є тільки одна поправка: для повноцінного функціонування цього пристрою, вода повинна повністю заповнити водомір. На весь діаметр. В такому випадку, лопаті крильчатки здійснюють обертання від перебігу рідини, і відбувається облік кубів. І ніяке сміття, у вигляді мулистій рідини, водної рослинності або ще чогось не перешкодять отримання правильних даних. Іригаційний лічильник води POWOGAZ WI дійсно, найцінніший агрегат для систем зрошення в сільському господарстві, якщо вода гойдається безпосередньо з природної водойми.

Ну а для іригаційних систем різного масштабу виготовляються лічильники POWOGAZ WI різноманітного діаметра- від 50 до 250 мм. Вартість іригаційного водоміра POWOGAZ WI досить прийнятна! Знаходите потрібний розмір! Вибирайте POWOGAZ WI! Вибирайте POWOGAZ WI в інтернет-магазині Водоміри Київ! І це гідний вибір!

Напишіть нам

Закрити