Передати показння гарячої води

Передати показння гарячої води

Як передати показання по гарячій воді

Сьогодні кожен власник лічильника гарячої води визначився вже зі способом передачі показань. Таких способів існує декілька. Всі вони розписані на сайтах постачальників послуг у вашому місті. Найпростіший спосіб, який не потребує нічого - прийти в центр комунального сервісу і заповнити бланк з адресою та показниками водомірів. Потім в ручному режимі оператор бере ваш бланк і вносить ваші показання в систему. Тут присутній людський фактор і, тому, є ймовірність помилки. Спосіб простий, але не найпростіший - потрібно встати, піти, простояти в черзі, вислухати там всякого, знову ж віруси .... Під час карантину такий спосіб не працює.

Другий за простотою спосіб, але вимагає наявності телефону - зателефонувати і передати показання по телефону. Але тут теж є свої недоліки - лінія часто зайнята і щоб додзвонитися потрібно проявити терпіння.

Наступні способи мають більш сучасні форми і вимагають сучасні засоби зв'язку. Йдеться про передачу показань через різні месенджери, як Viber або Telegram, або навіть на сайт постачальника послуг. Це вже простіше - не потрібен прямий контакт, нічого не потрібно чекати - просто відкрив і передав. Такі способи комунікації з комунальними службами безумовно радують. Швидко, точно, відсутній людський фактор (частково - ви адже вручну записуєте або запам'ятовуєте показання водоміра?).

Але у всіх перерахованих способах, незважаючи на їх переваги та недоліки, все одно є один загальний дратівливий чинник. Це потрібно робити вам. Саме вам. І не робити це не можна.

Що буде якщо не передати показання вчасно.

Якщо ви не передасте свідчення водоміра вчасно з будь-якої причини, не сподівайтеся, що ваші постачальники послуг будуть чекати від вас інформації. Вони її згенерують самі. Як? - якось по-своєму, по якимось усередненим показникам, однозначно не на вашу користь і надішлють вам платіжку. Що далі? Візит в центр комунальних послуг, чергу в бухгалтерію, витрачений день, розхитані нерви, відкладені справи ... Але, в карантин це зробити неможливо ... Зараз навіть немає певного розуміння, а що далі робити в таких випадках ... Дзвонити? Спробуйте ... Коли не можна прийти, всі дзвонять, лінії нескінченно зайняті ... Загалом, або продовжувати цю битву з вітряками, або змиритися і заплатити стільки скільки вам нарахували ... Але навіщо?

Автоматична передача показань лічильників гарячої води

Давайте подивимося на інші речі в нашому житті. Наприклад, скільки номерів мобільних телефонів ви пам'ятаєте напам'ять? Два? Три? А навіщо їх пам'ятати взагалі, все записано в пам'яті вашого телефону. Це істотно полегшує життя. Коли ви останній раз писали лист від руки і відправляли його конвертом? Чи ви не пам'ятаєте? Ясна річ, уже й електронною поштою рідше користуються, в основному зараз спілкуються в соцмережах і месенджерах. Тому що це швидко, завжди під рукою, завжди на зв'язку, це зручно! Так чому ж якась залізяка, як водомір, повинна вносити в наше життя незручності?

Зараз техніка може робити якщо не все, то дуже багато чого. Ну з водомірами точно є сучасне вирішення питання. Існує обладнання для автоматичної передачі показань водомірів. Тепер, щоб побачити, скільки намотав лічильник води не потрібно лізти в колодязь або заглядати в лючок з водомірами в стіні. Простий пристрій може передавти інформацію прямо на телефон або комп'ютер.

Передати показання гарячої води Київтеплоенерго

Бачити показання водоміра на своєму телефоні - це просто зручність, але не вирішення питання. Все одно відповідальність за передачу показань по холодній і гарячій воді залишається за вами. З усіма вищеописаними наслідками. Але є рішення, як раз і назавжди звільнити себе від непотрібної рутини з водомірами - налаштувати автоматичну передачу показань водомірів в водоканал чи у тепломережу.

Як це працює. Частково ми вже описували процес в попередній статті. На водомір встановлюють спеціальні накладки, що перетворюють літри в електричні сигнали. Потім, за допомогою електронного пристрою, ці електричні сигнали перетворюються в цифри, які відповідають кількості літрів, і передаються через інтернет на ваш телефон або комп'ютер. Але це не все. Наші IT- фахівці розробили програмний продукт, за допомогою якого показання водомірів автоматично передаються в водоканал і кіевтевлоенерго. Самі. За розкладом. Нічого не потрібно робити. Нікуди не потрібно заглядати, писати, телефонувати, передавати. Відсутній людський фактор - немає помилок - нічого не потрібно звіряти, виправляти. Забудьте про водоміри взагалі! Просто викресліть ці турботи зі свого життя. Вам нема чого про це тепер пам'ятати, як нема чого запам'ятовувати мобільні телефони.  Все робить робот, автоматично, точно, без вашої участі. Зручно? Казка!

Наше підприємство пропонує сучасні системи автоматичної передачі показань водомірів. Ми допоможемо підібрати і налаштувати все необхідне обладнання для автоматичної передачі показань лічильників води вашим постачальникам, звертайтеся!

Напишіть нам

Закрити