Промисловий лічильник води

Промисловий лічильник води

Будь-який населений пункт потребує водопостачанні. У звичайному селі це колодязі або свердловини. І людина, для отримання води, або робить фізичні дії, дістаючи відра, або встановлює насос в колодязь або свердловину і потім платить за електроенергію.


Але забезпечення водою більші села, міста, промисловість і підприємства звичайно варто інших грошей. Для реалізації проекту необхідний трубопровід, відповідна техніка і механізми. Вся ця система працює за рахунок енергоресурсів, обслуговується, періодично ремонтується або реконструюється. Для того щоб по трубах надходила ще й нагріта вода, звичайно потрібні додаткові енергетичні і фінансові витрати. І це треба оплачувати кінцевому споживачу. Щоб все було по чесному, чим більше використовується води, тим більше повинна бути цифра на квитанції, i навпаки. З таких міркувань користуються водомірами. Промислові лічильники води монтують в мережах, що забезпечують водним ресурсом інфраструктури, де проживають і працюють люди.Промисловий лічильник води нерідко працює для масивної групи підприємств, установ або житлових районів, і через нього протікає величезна кількість кубів рідини. Такі прилади виробляють з досить міцних сплавів, сталі або чавуну, фланцеве з'єднання. Міцний корпус з легкістю переносить високі навантаження і зазвичай може функціонувати під тиском до 16 бар або до 25 бар і, навіть, до 40 бар для виняткових ситуацій. До більшої частини модернізованих промислових водомірів можна вмонтувати передавачі імпульсів. Це потрібно для відправки даних водоміра на відстань.


Високоточні водоміри

Там, де є потреба в максимальної правдивості даних, застосовують високоточні водоміри класу«С». Для таких водомірів існують певні стандарти монтажу, вони детально викладені в технічній документації.

Крім механічних лічильників води тахометричного типу, інтернет-магазин ЄСТС надає можливість вибрати і купити ультразвукові та електромагнітніперетворювачі витрати. Дані моделі за багатьма параметрами перевершують своїх механічних побратимів.

Комбіновані лічильники води

Крім того, існують комбіновані водоміри, їх конструкція містить пару водомірів - великого і поменше. Унікальність цих приладів полягає в тому, що в них консолідуються якості і діапазон роботи одночасно обох водомірів. Це має велике значення в разі високої амплітуди водоспоживання, і один водомір не в змозі захопити такий широкий діапазон для вимірювань. Це можуть бути об'єкти, які працюють періодично (пансіонати, санаторії), промислові структури або мережі пожежогасіння.


Де купити промисловий лічильник води?

В інтернет-магазині ЄСТС є багатий вибір промислових лічильників холодної и гарячої води,а також лічильників тепла. Придбати промисловий лічильник води в Києві елементарно -знаходити на нашому ресурсі необхідний вам водомір, тиснете «купити», після цього побачите рахунок з ПДВ на оплату. Сплачуєте, отримуєте і користуйтеся!

Напишіть нам

Закрити