Чому саме PolluStat?

Чому саме PolluStat?

Чому профі радять PolluStat?

Сьогодні ні в кого немає сумнівів у необхідності теплового лічильника. Єдиним стримуючим фактором є недолік зайвих грошових коштів. Як тільки з'являється фінансова можливість, прилад встановлюють. Але все ж у покупців присутня невпевненість в правильності вибору приладу.

 Однозначно, треба звертати увагу на висококласні вироби авторитетних виробників. Вони довго служать і відрізняються високою якістю показань. Що важливо для економії сімейного бюджету. Професіонали в цій області завжди підкажуть і допоможуть зорієнтуватися.

Лічильник тепла PolluStat виготовлений міжнародної промисловою групою SENSUS METERING SYSTEMS, в Україні він досить відомий, як зручне багатофункціональний пристрій. Що найважливіше, виріб володіє високою якістю електроніки і всіх комплектуючих. Теплосчетчик PolluStat працює за допомогою ультразвукового способу виявлення витрат теплоносія, з цієї причини електронно-обчислювальну складову можна назвати серцем приладу. Ультразвуковий метод визначення витрати - це інновація в світі технологій, практичне втілення науки в життя. За даним фактом напрошується висновок, це ультрасучасна техніка, саме подібного плану устрою, але більш вдосконалені, будуть в майбутньому. Це вам не механіка, ніяких крильчаток, осей, болтиков і так далі. Ультразвуковий лічильник тепла здатний безперервно працювати в умовах підвищеного навантаження, коли обробляється параметр вдвічі більше номінального! Така здатність дозволяє зберегти максимальну точність вимірювань при досить великому діапазоні вимірювань. У гідравлічної складової ультразвукового лічильника відсутні механічні обертання. Порожня всередині гідравлічна частина лічильника тепла не здійснює будь-якого гідравлічного опору в системі. Тому ніякої сміття у воді не впливає на функціональні можливості приладу.


Пару слів про установку приладу.

Лічильник тепла PolluStat складається з трьох складових - витратоміра, теплообчислювача і двох датчиків температури. Так ось, PolluStat допустимо монтувати прямо на трубопроводі в зборі, а теплообчислювач перенести в інше місце і встановити, наприклад, в тумбочці. За замовчуванням, протяжність кабелю датчиків температури -2 метра. Але така довжина без проблем збільшується, якщо потрібно, за рахунок 4-жильного спеціального кабелю. Таким чином, відрізок між теплообчислювача і термодатчиком може доходити до 23 м! Теплолічильник також може працювати від мережі ~ 230V або бути з незалежним енергозабезпеченням у вигляді літієвої батареї. Ну і звичайно, лічильник тепла PolluStat здатний відправляти свідчення дистанційно. Для цього є пара слотів розширення для модуля M-bus і для передавача імпульсів. Крім цього, для локального переносу інформації на кишеньковий гаджет застосовується вбудований оптичний інтерфейс. Досить просто підключається модуль бездротової передачі свідчень у мережі інтернету. Споживач заходить на сервер по стандартному алгоритму і спостерігає в онлайні дані всіх своїх теплових лічильників, як би далеко вони не працювали!

Чому треба приділити увагу?

Тепловий лічильник PolluStat має досить велику сферу застосування. Він успішно обслуговує закриті системи теплопостачання та холодопостачання.Так ось, при замовленні потрібно обов'язково вказувати, в якій системі буде застосовуватися лічильник -разраховувать тепло або холод. Залежно від цього, на тепловий лічильник прошиє допустима програма обліку споживаного тепла / холоду. Також необхідно уточнити місце установки витратоміра в системі - подаючий трубопровід або зворотний.

Маркування наступна:

  • PolluStat Е – для установки на зворотний трубопровід;
  • PolluStat ЕХ – установка на подаючий трубопровід.

За великим рахунком, лічильник тепла PolluStat Е (ЕХ) можна описати трьома словами-зручність, надійність, багатофункціональність. Екран приладу показує всю інформацію, а за допомогою кнопок на панелі теплообчислювача здійснюється вхід в меню для вивчення і коригування налаштувань. У нашому інтернет-магазині ЄСТС є можливість замовити лічильник тепла PolluStat.І з задоволенням дамо вичерпну інформацію з усіх питань.

Напишіть нам

Закрити