Передати показання холодна вода

Передати показання холодна вода

Лічильники води, як і весь технічний світ навколо, змінюються від простого до складного. Якщо звичний нам лічильник води раніше вдавав із себе просту вертушку, то тепер ці вертушки перетворилися в високотехнологічні та якісні прилади. Механічні лічильники не тільки розширили діапазон вимірюваних витрат, але і придбали дивовижну універсальність. Наприклад, комбінований лічильник води може вимірювати витрати, які мінімальна від максимальної відрізняється в сотні разів! Але найголовніше - в усіх класах і типах лічильників з'явилася можливість аналізувати витрату води електронними пристроями!

Як передати показання лічильника води на компьютер

Для чого це? Саме для того, щоб автоматизувати процес продажу води. Зараз нікого не дивують електронні ваги в супермаркетах, які відразу роздруковують чек за ваговий товар. Це раніше товар зважували на вагах з гирьками, а потім клацали кісточками на рахівницях. Водомір - це ті ж ваги, тільки для води. Сучасні водоміри - це як сучасні ваги - точні, технологічні, зручні. Тому ми повинні використовувати всі можливості сучасних приладів, щоб зробити наше життя зручніше і простіше.

Отже, що ми можемо. Ми можемо доручити рахувати літри води автомату, і не тільки рахувати, а й запам'ятовувати і передавати інформацію постачальнику води. Автоматичний пристрій працює постійно, не втомлюється і не забуває. Це найпростіша робота для електронних пристроїв - стежити за лічильником і рахувати витрату води. Таким чином, електронні пристрої звільняють людину від необхідності пам'ятати і робити цю роботу.

Що потрібно для дистанційної передачі показань

Алгоритм простий. Перший крок. Додаємо до лічильника води модуль, який переводить літри води в електричні сигнали. Для різних лічильників води існують різні модулі, потрібно вибрати відповідний. Наприклад, для водоміра Powogaz JS Smart C + потрібен модуль AT-MBUS-NE-02, для водомірів Sensus Residia Jet потрібен модуль Residia P, і так далі. Крок другий - беремо пристрій, який сприймає електричні сигнали від лічильника води, рахує їх і передає інформацію про пораховані імпульси - літри в інтернет. Один з таких пристроїв - лічильник імпульсів Smart Mac D105. Ми вже маємо показання водоміра в нашому телефоні або комп'ютері - Smart Mac нам туди їх передав. Тепер ми можемо контролювати витрату води за будь-який інтервал часу, починаючи від похвилинного і до щорічного.

Як автоматично передавати показання холодної і гарячої води.

Побачити показання свого водоміра на телефоні - це не головне завдання. Це звичайно зручно, але у всякому процесі важливий практичний сенс. Так ось, практичний сенс всіх віддалених систем передачі показань зводиться до спільної мети - передати показання постачальнику послуг безпосередньо. В цьому і є зручність сучасних технічних можливостей. Наше підприємство виконує установку і наладку систем дистанційної передачі показань для лічильників холодної та гарячої води. Ви можете бути впевнені - лічильник води "сам" передасть свої показання в водоканал! Вам більше не потрібно про це пам'ятати і це робити! Система працює автоматично і обслуговування не вимагає.

У нашому інтернет-магазині можна придбати все необхідне обладнання для автоматизації передачі показань лічильників води, а також отримати консультації та практичну допомогу з цих питань. Звертайтеся!



Напишіть нам

Закрити